Spinlock Deckvest!

Tärkeä tiedote Spinlock Deckvest-omistajille – Viktig information gällande Spinlocks Deckvest-ägare

LEHDISTÖTIEDOTE 20.10.2010

 

Tärkeää tietoa Spinlock Deckvest –pelastusliivin omistajille

 

Spinlock Winter Deckvest –liivien päivitys, huolto ja  laajennettu 5 vuoden takuu 

 

Vuoden 2010 aikana Spinlock on panostanut merkittävästi Deckvest-liiviensä pitkäaikaisen kestävyyden parantamiseen. Liivin rakennetta on parannettu, ja riski että liivi ajan mittaan menettää toiminnallisuuttaan on pienentynyt. Siksi pidennämme uusien liivien takuuaikaa kahdesta vuodesta viiteen vuoteen. Samalla tavalla toimimme tasan kymmenen vuotta sitten muiden veneilyvarusteidemme osalta. 

 

Sitoudumme päivittämään kaikki ISO-malliset Deckvest-liivit uuden, viiden vuoden takuustandardin mukaan ennen veneilysesongin 2011 alkua. Jokainen päivitys sisältää myös normaalin talvitarkastuksen.

 

Omistatko Deckvest-liivin?

 

Jos omistat ISO-hyväksytyn Deckvest-liivin (jossa ikkuna toimintakelpoisuuden tarkistamiseksi), voit tarkistaa päivityksen tarpeellisuuden ilmoittamalla liivisi sarjanumeron osoitteessa www.spinlock.co.uk/update

 

Jos Deckvest-liivisi täyttää ehdot ja on päivityskelpoinen, teemme liivisi huollon ilmaiseksi. Huollossa päivitämme liivisi vuoden 2010 uusimman standardin mukaisiksi, teemme liivillesi perustalvihuollon ja myönnämme liivillesi pidennetyn viiden vuoden takuun.

 

Deckvest-liivin omistajia pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan päivitykseen 1. huhtikuuta 2011 mennessä. 

 

Täydelliset tiedot osoitteessa  www.spinlock.co.uk/update

 

Halutessasi lisätietoa, ota yhteyttä : Sail Tech Oy, p. 09-6824950 tai info@POISTAsailtech.fi

 


 

PRESSMEDDELANDE 20.10.2010


Viktig information till alla ägare av en Spinlock Deckvest-flytväst

 

Spinlock Deckvest vinternyheter: förlängd 5-års garanti

 

Under år 2010 har Spinlock genomfört betydliga satsningar för att förlänga Decvest-flytvästarnas hållbarhet på lång sikt. Genom nyutveckling av en komponent har man lyckats minska risken för möjlig funktionsoduglighet över längre tid. Därmed kan vi förlänga garantin för nya flytvästar från två år till fem år. Samma gjorde vi för exakt tio år sedan med våra andra båttillbehör.

 

Vi förbinder oss att uppdatera alla Deckvest-flytvästar av ISO-modell enligt ny, femårs garantistandard innan båtsäsongen 2011 börjar. I varje uppdatering ingår dessutom normalt vinterunderhåll av flytvästen. 

 

Äger du en Deckvest?

 

Om du äger en ISO-godkänd Deckvest-flytväst (med indikationsfönster), anmäl västens serienummer på adressen www.spinlock.co.uk/update

 

Ifall din Deckvest-flytväst uppfyller kraven sköter vi om uppdateringen utan kostnad. Vi uppdaterar din flytväst enligt år 2010 nyaste standard, utför normalt vinterunderhåll och bevilja västen förlängd 5-års garanti.  

 

Vi ber alla ägare av Deckvest-flytvästarna anmäla sig för uppdatering senast den 1 april 2011. 

 

Fullständiga uppgifter på adressen www.spinlock.co.uk/update    eller  kontakta Sail Tech Ab, tel. 09-6824950 , info@POISTAsailtech.fi

Leave a Reply