ORC-mittakirjojen toimitus käynnistynyt

ORC-mittakirjojen toimitus on käynnistynyt. Lisätietoja alla.

ORC-mittakirjat on kaudelle 2008 tilattava tilausjärjestelmän kautta. Muulla tavoin tilattuja mittakirjoja ei toimiteta. Myös mittakirjan vuosittainen uusinta on erikseen tilattava hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kisaa. Jos mittakirja vaatii mittamiehen mittauksia, on tilauksen lisäksi otettava yhteyttä mittamieheen, joka toimittaa mittaukset eteenpäin. Kaikista muutoksista yms. tiedoista on hyvä laittaa tieto kommenttikenttään. Uusia tai merkittävästi muuttuneita ORC Club mittakirjoja varten on erikseen täytettävä ORC Club hakemus, joka toimitetaan mieluiten skannattuna sähköpostitse Joakim Majanderille.

Miehistöpainomääräykset ovat muuttuneet. Enää ei ole minimiä- ja maksimia, vaan miehistöpainon voi mittakirjaan valita vapaasti.

Mainoslupamaksut 2008 ovat 120 EUR ORCi-mittakirjasta ja 60 EUR ORC Club-mittakirjasta. Jos veneellä on voimassaoleva IRC-mittakirja ja on maksanut mainosluvan, se otetaan huomioon uutta maksua määrättäessä. Maksua ei peritä kahteen kertaan.

Toivomme, että mittakirjat tilataan ja mittaukset hoidetaan hyvissä ajoin, jotta vältymme ruuhkalta ennen ensimmäisiä kisoja. Mittakirjoilla on 2 viikon toimitusaika siitä kun kaikki mittatiedot on saatavilla. Nopeammasta menettelystä on sovittava hyvissä ajoin erikseen. Mittakirjojen tulee yleensä olla valmiina 4 vuorokautta ennen kisaa, joten tilaaminen ja mittaaminen on syytä hoitaa huomattavasti aiemmin.

Valmiit mittakirjat löydät täältä. Samasta paikasta voivat kisajärjestäjät ladata aina päivitetyn RMS-tiedoston tuloslaskentaa varten.

Kotimaisissa kisoissa riittää, että veneessä on omistajan tulostama ja allekirjoittama mittakirja. Gotland Runtia varten ORC-mittakirjat toimitetaan keskitetysti järjestäjälle, joten jokaisen ei tarvitse erikseen lähettää mittakirjaa.

Leave a Reply