AMP:n syyskokous 29.11 klo 18:30

AMP:n syyskokous järjestetään 29.11.2007 klo 18:30 alkaen Ravintola Blue Peterilla Lauttasaaressa.

 Varsinaisten sääntömääräisten kokousasioiden käsittelyn jälkeen (vaalikokous) kerromme uutisia ORC:n marraskuun Lissabonin  kokouksesta, jossa meillä on edustajia läsnä, sekä kesän 2008 purjehduksista, erityisesti suunnitelmistamme järjestää IMS SM-kistat Tallinnassa yhdessä Virolaisten kanssa. Kilpailun nimeksi on ehdotettu "Baltic Offhore Week".

Saamamme ennakkotiedon mukaan IMS-sääntö saattaa kokea historiansa merkittävimmät uudistukset  kaudelle 2008. Jo 20-vuotiasta mittasääntöä on ehdotettu muokattavaksi niin,  että se vastaa paremmin nykyajan haasteisiin. Sääntöä ja tuloslaskentaa on  tarkoitus yksinkertaistaa ja samalla muuttaa sääntöä niin, että se ei enää kohtuuttomasti rankaise moderneja, keveitä, jäykkiä ja nopeita veneitä.

Suora lainaus ORC:n vuosikokoukselle menevästä ehdotuksesta: "Keep the good things (VPP), replace the bad things, modernized and simplify the rest."

Odotettavissa on siis täysin uudistunut mittasääntö jo seuraavalle purjehduskaudelle.

Vuoden 2008 SM-kisojen yhteisjärjestelyt Viroilaisten kanssa on vielä hakemusvaiheessa. Järjestävät seurat ovat NJK ja Kalev. Ajankohta on 30.7 – 3.8.2008. Virossa on voimakkaasti kasvava innostus IMS-purjehdukseen. IMS-mittakirjojen lukumäärä on jo 40 kappaletta, ORC Club-kirjoja on saman verran. Kisat ovat avoimet, ja ne ovat samalla Viron IMS mestaruuskisat. Odotettavissa on myös osanottajia muista maista.

Laita päivämäärä 29.11 jo allakkaan, tule kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Tervetuloa! 

 

Hallitus 

Leave a Reply