Eestiläiset kutsuvat Watergate Regattaan

Pärnu Yacht Club kutsuu täten 12.-14. heinäkuuta järjestettävään perinteiseen Watergate Regattaan…

Pärnun näkymiäPärnun Watergate Regatta on jo 50-vuotias klassikko, johon normaalisti osallistuu noin 50 venekuntaa kokoluokassa 30-38 jalkaa. Regatan voi hyvin yhdistää sekä 7.-11.7. järjestettävään Lexus Latvian Open Championshipiin (n. 35 venekuntaa) että Watergaten jälkeen purjehdittavaan Muhu Väin-regattaan. Muhu Väin-regatta on oikea saaristolaisklassikko mataline purjehdusvesineen.

Pärnun kaupunki on Itämeremme helmiä pitkine hiekkarantoineen ja edullisine ravintoloineen ja hotelleineen. Kiinnostus avomerikisailuun kasvaa kaupungissa tasaisesti, joten Watergate Regatta on siis oiva tilaisuus tutustua näihin Itämeren osiin.

Pärnu Yacht Clubista lisää täällä

Notice of Race: Watergate Regatta 2007

Pärnusta lisää: www.parnu.ee/index.php?id=425