2006 Volvo Suursaari Race

Volvo Suursaari Race uudistuu vuonna 2006…


Vuoden 2006 kilpailu on viralliselta nimeltään "Volvo Suursaari Race". Suurin muutos nimen lisäksi tulee olemaan itse rata. Sekä lähtö että maali tulevat olemaan Volvo Suursaari Race 2006 kisassa Mellstenin selällä. Uusi maaliintulo tuo uusia haasteita kaikille. Kilpailukutsun löydät jo uusilta sivuiltamme, www.volvosuursaarirace.fi, mutta rataselostukset ja muu info päivittyy sivuille kevään aikana.

Ennakkoilmoittautuminen on 28.4 2006 mennessä hintaan 70 EUR ja viimeinen ilmoittautumispäivä 26.5.2006 hintaan 90 EUR.

Viime vuoden Volvo Suursaari Racesta ja Volvo Offshore Weekista on tehty DVD:lle puolen tunnin kooste. Sama kooste tuli viime syksynä Urheilukanavalta. Koosteessa on noin 15 min Volvo Suursaari Racesta ja noin 15 min Volvo Offshore Weekistä. DVD on omassa hienossa kotelossaan.

Hinta tälle eksklusiiviselle DVD materiaalille on vain 15€ mahdolliset postituskulut.

Tilaukset: Tomi Hakolalle, tomi.hakola(a)nelonen.fi

Lehdistötiedoite 9.2.2006

Leave a Reply