Olin Stephens kävi Suomessa

Venesuunnittelutoimisto Sparkman & Stephensin perustaja Olin Stephens (97) kävi Suomessa

Olin StephensSparkman & Stephens Association on S&S:n suunnittelemien veneiden omistajien järjestö. Järjestö piti vuosikokouksensa Helsingissä 20 – 22.5. Kokoukseen osallistui n. 60 jäsentä ympäri maailman.

Kokousta kunnioitti läsnäolollaan myös Olin Stephens, joka ikäänsä nähden on yllättävän hyvässä kunnossa. Hän m.m. kiipesi Tarantellaan ja asettui ratin taakse niinkuin mikä tahansa nuorempi gasti. Purjehdukselle olisi lähdetty, mutta valitettavati aikaa siihen ei ollut. Viikkoa aikaisemmin Stephens oli purjehtimassa Vancouverissa.

Kokouksessa oli mukana myös toinen arvostettu henkilö, Eino Antinoja. Järjestö kutsui Antinojan järjestön elinikäiseksi kunniajäsenekseen (Honorary Life Membership) tunnustukseksi hänen ansiokkaasta veneenrakennuksestaan jossa piirustukset olivat S&S:n käsialaa.

Eino Antinoja

Leave a Reply