Maajoukkue

 

 ortf-logo-isompi_white_bg

 

Säännöt 2017

1§  

Avomeripurjehtijat ry (myöhemmin AMP) muodostaa vuosittain parhaista suomalaisista avomerivenekunnista koostuvan 3-6 veneen vahvuisen maajoukkueen, jonka virallinen nimi on Offshore Racing Team Finland (myöhemmin maajoukkue). Hankkeen tarkoituksena on nostaa avomeripurjehduksen profiilia Suomessa ja ulkomailla, auttaa avomeritiimejä saamaan lisää näkyvyyttä ja helpottaa niiden varainhankintaa.

2§  

Purjehduskaudelle 2017 Offshore Racing Team Finlandiin valittavien veneiden tulee hakea maajoukkueen jäsenyyttä vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostilla osoitteeseen hallitukselle [ät ]avomeripurjehtijat.fi Maajoukkueeseen pääsevät venekunnat valitaan hakemusten perustella vuodeksi kerrallaan 15.3.2017 mennessä. Hakevan veneen kipparin tulee olla AMP:n jäsen, suositus on että koko miehistö olisi AMP:n jäseniä.

3§  

AMP määrittelee maajoukkueeseen pääsyn edellytyksenä olevat valintakriteerit vuosittain. Valintakriteerit kaudelle 2017 ovat:

1. Kilpailumenestys

Maajoukkueeseen valittavan tiimin on oltava sijoittunut viiden parhaan suomalaisveneen joukkoon BOW:lla tai Prosailor Offshore rankingsarjassa vuonna 2016 tai parhaan kolmanneksen joukkoon ORCi EM- tai MM-kisoissa 2016.

  2. Kilpailuohjelma 2017

Tiimin panostuksen tulevan kauden kansainvälisiin kisoihin täytyy olla vakava ja systemaattinen. Mukaan valittavilta tiimeiltä edellytetään vuonna 2017 osallistumista ORCi MM- tai EM-kilpailuihin sekä Helsingissä järjestettävälle BOW:lle.

  3. Arvot

Tiimin pitää sitoutua määrätietoiseen kilpailu- ja harjoitusohjelmaan, johon sisältyy urheiluhenkinen ja tyylikäs käytös purjehduskilpailuissa ja niiden ulkopuolella. AMP voi poikkeuksellisesti valita mukaan kansainvälisissä kisoissa hyvin menestyneitä venekuntia, jotka eivät täytä kaikkia valintakriteerejä, mutta edustavat muutoin Offshore Racing Team Finlandin arvoja ja ideologiaa.

 

4§  

Offshore Racing Team Finlandin jäseniksi valituilla tiimeillä on oikeus käyttää maajoukkueen logoa veneissään, tiedotteissaan, nettisivuillaan ja muussa markkinointimateriaalissaan.

AMP toimittaa tiimeille omakustannushintaan veneissä käytettävät maajoukkueen logot sekä määrittelee logojen kiinnityspaikat veneissä.

 

5§  

AMP vastaa maajoukkueen yhteisten tiedotteiden laatimisesta ja toimittamisesta tiedotusvälineille. Tiimeillä on oikeus tiedottaa maajoukkueeseen liittyvistä uutisista omissa nimissään sen jälkeen, kun maajoukkueen viralliset tiedotteet ovat julkaisuvapaita.

 

6§  

Maajoukkueeseen valituilla tiimeillä on velvollisuus toimittaa kauden kilpailutuloksensa  31.10.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tulokset [ät] avomeripurjehtijat.fi

 

7§  

Maajoukkueeseen valittavat veneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä kaikessa toiminnassaan. Mikäli tiimi tai sen jäsen toimii näiden sääntöjen vastaisesti, on AMP:lla oikeus poistaa tiimi maajoukkueesta tarvittaessa myös kesken kauden. Tällaisessa tapauksessa tiimin oikeus käyttää maajoukkueen logoja päättyy välittömästi.

Comments are closed.