Uusi vuosi, uusi osoite

Jatkossa avomeripurjehtijoiden tiedotus hoidetaan tämän verkkosivuston kautta. Vanhat sivut ovat toiminnassa vielä toistaiseksi, mutta sulkeutuvat kevään aikana.

Osa tämän sivuston sisällöstä puuttuu vielä ja linkit osoittavat mihin sattuu, mutta sivustoa päivitetään sitä mukaan kuin avomeripurjehtijoiden ahkera webbitiimi kiireiltään ehtii. Vanhojen postausten ulkoasu saattaa … Lue lisää

ProSailor Offshore Ranking 2016

2016 offshoreranking logo blue

 

Kauden 2016 ProSailor Offshore Ranking on nyt purjehdittu ja loppuunsaatettu. Kahdeksan kisan jälkeen menestyjät ovat selvillä. Onnittelut molempien luokkien parhaille. Kärkiveneet olivat molemmissa luokissa omaa tasoaan.

Avomeripurjehtijoiden puolesta kiitokset kaikille kisaajille ja sarjaan osallistuneille 61:lle venekunnalle. Nähdään kaudella 2017.

Lue lisää

Gulf of Finland Race 2016

Kauden 2016 viimeinen ranking-osakilpailu, Gulf of Finland Race, on kisattu. Lauantain avomeripurjehdus ja sunnuntain ratakisat seuloivat menestyjät esiin erinomaisesti järjestetyissä kisoissa. Alla tulokset luokittain.

Lisää kuvamatteriaalia löytyy kisan face-sivuilta ja täydellisen tulokset täältä

Henri Lloyd 2016

Kauden toiseksi viimeinen ranking-osakisa on purjehdittu ja alla tulokset. Rata kiersi HSK:n edustalla olevasta starttilinjasta Santahaminan kautta Ulkomatalalle ja takaisin lähtöpisteeseen. Tasainen tuuli puhalteli kaakosta 10-12 solmua ja sääennusteiden lupailema odoteltu saderintama tuli senverran myöhässä, että suurin osa purjehtijoista selvisi … Lue lisää

Pentala Race 2016, tulokset

Reipastuulisen Pentala Racen tulokset alla. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi ORC-luokat yhdistettiin. Tulokset on laskettu kiinteällä tuulen nopeudella 20 solmua. Ratakisa on laskettu suorana kryssi-lenssinä (188) ja saaristokisa kääntyvänä tuulena (185->210).
Pos Sail nr. Class Yacht Owner Club Type 1 2Lue lisää

ORC MM-kisat päätökseen

Kevyttuuliset Kööpenhaminan ORC MM-kisat on purjehdittu päätökseen ja parhaasta suomalaistuloksesta vastasi Normet purjehtimalla B-luokassa upeasti toiseksi. Onnittelut ja onnittelut myös kaikille muille suomalaistiimeille. 

Lue lisää

ORC MM 2016

ORC MM-kisat alkavat Kööpenhaminassa todenteolla huomenna maanantaina ja kisapaikalta kuuluneiden uutisten mukaan kaikki suomalaistiimit ovat aivan totaalisen hurjassa iskussa!

 

Lue lisää